Despre noi

BRICOSPOT e alegerea fireasca pentru toti cei preocupati de designul interior, de bun gust si de calitate prin produse care reflecta game de produse top of the line in segmentul de amenajari interioare. Ne asumam misiunea de a va pune la dispozitie toate produsele necesare pentru a intemeia un camin la care sa va reintoarceti cu drag zi de zi. Dorim sa fim lideri in industria amenajarilor interioare prin deviza cel mai mic pret din Romania!

 

Consilierul tau personal de shopping pentru amenajari interioare!

 

De la prima accesare a www.bricospot.ro va suntem alaturi cu informatii pentru o alegere inspirata de care sa fiti la fel de multumiti ani la rand. Indiferent de solicitare, chiar si inainte de a plasa o comanda, ne asumam sa va raspundem prompt pentru ca stim ca timpul vostru e important. Va punem la dispozitie in acest sens casuta de LIVE CHAT pentru un dialog interactiv online cu echipa BRICOSPOT, via email la comenzi@bricospot.ro sau in intervalul 9:00 - 17:00 la 021 310 10 40

Cunoastem entuziasmul ce insoteste fiecare comanda plasata si, de aceea, veti avea parte intotdeauna de livrare rapida, astfel incat sa va puteti bucura cat mai repede de produsele achizitionate. Pentru noi comunicarea este esentiala! Daca produsul dorit e oferit doar prin comanda speciala, va vom informa la timp cand va ajunge la destinatie.

In plus, chiar si dupa ce produsele au ajuns la destinatie echipa noastra va este alaturi cu consultanta post-vanzare pentru un montaj corect si sfaturi de intretinere. Ne-am propus sa va oferim produse accesibile, la cel mai inalt standard de calitate. Si nu ne vom multumi cu nimic mai putin! Constant marim gama de produse comercializate pentru a tine pasul cu tendinte in domeniul designului interior si cu tehnologia.

Principalele branduri pe care le puteti regasi in randul produselor noastre sunt:

 

Scopul nostru este de a imbunatati modul de viata al clientilor nostri prin oferirea unor solutii practice si la pret accesibil pentru casa si gradina. Pentru noi, respectarea oamenilor si a mediului inconjurator este o obligatie.

Consecventa, eficienta, increderea, creativitatea si deschiderea catre oameni sunt valorile noastre principale. 

Totul pentru acasa!